Balilla sadekausi alkaa normaalisti syyskuun puolella, mutta viela ei ole nakynyt. Mutta en valita. Vaikka saisihan se valilla vahan sadellakin. On niin kuivaa. Riisipellot karsii..

Ensimmaista kertaa koko taman ajan aikana olen alkanut tuntea koti-ikavaa. Se on kuulemma normaalia -> mina normaali. Kahden viikon loman jalkeen tunsin jopa pienta lomanjalkeista alakuloa, mutta nyt on jo parempi tunne. Olo ei suinkaan ole sellainen, etta olisin valmis lahtemaan taalta pois heti, koska viela on joitain paikkoja nakematta ja kokematta. Ja kylla tama oleminen on taalla ihan siedettavaa. Juurikin rannalta palanneena.. Ja mika piristi, niin saatiin talla viikolla takaisin kielen ja kultuurin tentit. Kultuurista tuli 75/100 ja kielesta 96/100 pojoa! Viela olisi muutama saamatta..

Ollaan tassa ajateltu, etta voisi lahtea pariksi viikoksi reissuun. Tai oikeastaan pakko, koska nykyinen viisumini ei riita loppuun asti ja toisen kerran viisumin jatkaminen tuntuu hyvin hankalalta. Filippiinit ja Australia ovat mielessa pyorineet. Joku on sanonut, etta Filippiinit on makein paikka missa ikina ollut! Mutta Australiassa tehdaan jumalten juomaa. Filippiinit olisi halvempi. Australia ehka helpompi. Mutta katsellaan! Mikali jollakulla on asiaan jotain mielipidetta, niin kiitos, otan vastaan!

 Ai niiiiin! HYVAA SYNTYMAPAIVAA SISKO!!! <3