Juuuu, ei oo oikein tapahtunu mitään ihmeellistä, mistä vois kirjottaa.

Tää on kai nyt sit sitä arkea.. Ma-ke koulua 8:20-12:00. Koulun jälkeen syömään ja rannalle. Ainakin tällä viikolla kun on ollut niin hot! Tänään on ollut vähän pilvisempää ja huomenna pitäis olla säätiedotuksen mukaan ukkosmyrsky. Tyypillistä juuri päivinä jolloin ei ole koulua. Suunnitelmissa oli mennä surffailemaan, mutta katellaan.. :S Tänäänkin piti surffailla, mutta mentiinkin kokovartalohierontaan ja ajelemaan. Päädyttiin Uluwatuun surffirannalle. Hieno paikka ja hienot aallot! Ei ehkä miun tasoa, mutta hienot! :)

Yks mikä ehkä näyttää tapahtumalta täällä Suomesta käsin, on maanjäristykset. Itse kuulen niistä yleensä joltain kaverilta.. `Ài maanjäristys vai? Missä?!´´ Niin. Yhtään en ole vielä huomanut itse. Täältä Balilta on maanjäristyksen alkulähteille n. 2000km.. En tiedä onko mitään yhteyttä, mutta näidenkin järistyksien jälkeen on satanut!  

Nyt kun aloin kirjottaa, niin onhan mulle tapahtunu! Mä olin kipee! Heti ku Balibelly meni pois, niin tuli influenza. Jopa kuumetta :-o, mikä mulla todella harvoin tulee.. Onkin tässä jonkin aikaa ollut vähän sellainen jyrän alle jäänyt olo. Eilen kävin pitkästä aikaa salilla. Oon jo aika terve :) Vähän vielä tupakkayskää.

Kerroinkohan muuten salista, jolle ostettiin kuukausikortit.. Anika Fitness Club, johon kuukausikortti kustantaa n. 2e. Hintaan sisältyy kunnon power-indo-testo-ilmapiiri ja rytmitykseen sopivaa musaa :D Aivan mahtavaa!

Ennen alkavaa 1,5 viikon lomaa meillä on ensi viikolla kaikista kursseista välikokeet. Eli kolmena päivänä viidet! Voisi melkein toivoa, että sataisi, jotta malttaisi lukea! Pitäisi kerrata Indonesian kieltä, kulttuuria, taloutta, turismia ja lakia. Monilta osin saatan joutua opettelemaan jo opetettua, joka on vain mennyt ohi. Keskittymiskykyni ei ole riittävä 1h40min pituisille luennoille!