Koska eilen aiemmista saatiedotuksista huolimatta paistoi heti aamusta aurinko, paatimme suunnata Aasian mantereen etelaisimpaan kolkkaan eli Sentosan saarelle. Uskaltaisin vaittaa etta saari on yksi Singaporen tarkeimmista turistikohteista feikkihiekkarantoineen (hiekka on kuuleman mukaan tuotu muualta), merimaailmoineen ja muine juttuineen! Lisaksi paikkaan ollaan talla hetkella rakentamassa jotain jarjettoman kokoista hotellikeskusta ja huvipuistoa..

Niin ja me siis suunnattiin tietenkin heti alkajaisiksi rannalle aurinkoa ottamaan  ..jonka jalkeen ihomme vari muistutti jotakuinkin samaa varitysta kuin keitetyn ravun pinta. Lisaksi ainakin minulla oli hiekkaa joka paikassa. Siis ihan joka paikassa.. Paiva oli kaikinpuolin onnistunut. Ilma aivan mahtava! Mita se ei sitten tanaan enaa ollutkaan. Tama paiva alkoi kaatosateella ja jatkuu luultavasti vielakin (klo on 9 illalla) vahintaan tihuttamisella.

Mutta ei voi valittaa! Kaikki mita Singaporessa vahintaankin haluttiinkin tehda ja nahda, tuli tehtya ja nahtya. Kauttakulkupaikkana Singapore on ehdottomasti kympin arvoinen, mutta ihan pelkastaan Singaporea varten en Aasiaan lahtisi. Kaupunkiloma on aina kaupunkiloma, enka oikein koskaan ole ollut niin innostunut sellaisesta. Mutta huomenna lahtee lento Balille ja hyva etta maltan odottaa! Muutamat, joille mainitsin menevani sinne vaihtoon 4kk:ksi ovat sanoneet etta ''WAU, YOU'LL LOVE IT''. Ja he siis sellaisia, jotka ovat siella jo vierailleet. Mitaan negatiivista en tahankaan asti ole viela kuullut  

Seuraava kirjoitus Balilta!!!!!